Oppusteligt Sup Paddle Board

Oppustelig kajak med enkelt sæde


Dette er en enkeltperson kajak, der understøtter op til 220 kg. Hvilket gør det godt til fiskeri, rekreativ padling, motion og udforskning. Medbring en hund eller fiskeredskaber og gå med det sammenfoldelige design.

Mål: 12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '' eller 3,85X0,8X0,45m.

Konstrueret af premium militærklasse drop stitch PVC med 2 kamre, top-drop sting; bund-drop-søm.

Sporing:   Sporing er det primære fokus for kajakken. Fra   dens       aggressiv forskydning af skrog i form af bundtype af V-typen - dette       kajak spor ekstremt lige og høj hastighed.

Balance:   Ved 12'6 '' x 31,5 '' x 17,7 '',   dette bord er godt       afbalanceret til at håndtere ekstrem vandmodstand og padlervægt op til 220 kg.

Holdbarhed: Brættet er oppusteligt, men har ikke lyst til det. Det er ekstremt       stiv og tilgivende på vandet. Støttet af vores fulde 2-års garanti.

Form: V-bundform. Denne form muliggør meget   effektiv bevægelse gennem vandet, forbedring af hastighed og manøvrerbarhed. I længden 12'6 ''   denne form fremhæver   acceleration og sporing. På grund af den smalle bue,   kajakken   slår gennem en stejl bølge i stedet for at køre over den. Den rimelige bredde (31,5 '') kombineret med   opdrift   af inflationen giver uovertruffen balance og stabilisering.  


TIDLIGERE:No

NÆSTEDOUBEL SEAT INFLATABEL KAYAK

Shrink